Laatste houtstookdag van dit seizoen: zaterdag 6 april a.s.

Onze houtstookdagen zijn steeds weer een succes. In een gezellige en ontspannen sfeer geven wij informatie over verantwoorde, duurzame houtstook. Uiteraard demonstreren wij ook de stook van onze kachels.

Wilt u dit ook een keer meemaken?
Dat kan! Op zaterdag 6 april a.s. is onze eerstvolgende en tevens laatste* houtstookdag van dit seizoen. Om 10.30 uur stoken wij onze Tigchel finoven en om 14.00 uur een van onze Tigchelkachels. U kunt dan zelf ervaren en beleven wat de heerlijke stralingswarmte met u doet.

Demonstratie én presentatie
Op deze houtstookdag op 6 april a.s. kunt u dan met eigen ogen zien en zelf ondervinden hoe eenvoudig een korte stookbeurt voor een heerlijke, langdurige warmte zorgt. Tijdens de stooksessies geven we u bovendien nadere uitleg met behulp van een korte presentatie in beeld en geluid. Uiteraard ontbreekt een kijkje in de werkplaats niet.

Hoogrendement houtstook
U komt zo alles aan de weet over de bijzonderheden van de Tigchel finoven en/of de Tigchelkachel: u hebt slechts weinig hout nodig en de stookbeurt kost u weinig tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen te vertellen zoals zuinig in gebruik en amper milieuvervuilend.

Programma ochtend (let op, gewijzigde aanvangstijden!):
10.00 uur Inloop met koffie, thee en oranjekoek
10.30 uur Aanvang presentatie en demonstratie stook Tigchel finoven
11.30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen; rondleiding door de werkplaats

Programma middag:
13.30 uur Inloop met koffie, thee en oranjekoek
14.00 uur Aanvang presentatie en demonstratie stook Tigchelkachel
15.00 uur Gelegenheid tot stellen van vragen; rondleiding door de werkplaats

Kom op tijd en mis niets van deze demonstraties, we zien u graag!

Nieuwsgierig? Enthousiast?
Kom dan gezellig langs op onze eerstvolgende houtstookdag op zaterdag 6 april a.s. Iedereen is welkom! Voor al onze visite hebben we koffie, thee én oranjekoek klaar staan. Graag tot ziens in de showroom van ons bedrijf aan de Tinweg 6 in Heerenveen!

* zaterdag 4 mei vervalt


Terug naar overzicht