Eerstvolgende houtstookdag: zaterdag 3 februari a.s.

Onze houtstookdagen in de laatste week van december 2017 waren een groot succes: vier dagen lang hebben we in een gezellige en ontspannen sfeer informatie gegeven over verantwoorde, duurzame houtstook én uiteraard de stook van onze kachels gedemonstreerd. We mochten circa 135 belangstellenden in onze showroom verwelkomen.

Hebt u deze houtstookdagen gemist?
Op zaterdag 3 februari a.s. krijgt u een herkansing: om 11.00 uur stoken wij onze Tigchel finoven en om 14.00 uur een van onze Tigchelkachels. U kunt dan zelf ervaren en beleven wat de heerlijke stralingswarmte met u doet.

Demonstratie én presentatie
Op deze houtstookdag op 3 februari a.s. kunt u dan met eigen ogen zien en zelf ondervinden hoe eenvoudig een korte stookbeurt voor een heerlijke, langdurige warmte zorgt. Tijdens de stooksessies geven we u bovendien nadere uitleg met behulp van een korte presentatie in beeld en geluid. Uiteraard ontbreekt een kijkje in de werkplaats niet.

Hoogrendement houtstook
U komt zo alles aan de weet over de bijzonderheden van de Tigchel finoven en/of de Tigchelkachel: u hebt slechts weinig hout nodig en de stookbeurt kost u weinig tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen te vertellen zoals zuinig in gebruik en amper milieuvervuilend.

Nieuwsgierig? Enthousiast?
Kom dan gezellig langs op onze eerstvolgende houtstookdag op zaterdag 3 februari a.s. Iedereen is welkom! Voor al onze visite hebben we koffie, thee én oranjekoek klaar staan. Mogen we ook voor u de deur opendoen? We verwelkomen u graag in de showroom van ons bedrijf aan de Tinweg 6 in Heerenveen!


Terug naar overzicht