Eerstvolgende houtstookdagen: 27, 28 en 29 december a.s.

Onze houtstookdagen zijn een blijvend succes: steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in onze unieke houtkachels. In een gezellige en ontspannen sfeer demonstreren wij de stook van onze kachels. Daarnaast geven wij u informatie over deze verantwoorde en duurzame houtstook. Iedereen is welkom! Voor al onze visite hebben we koffie, thee én oranjekoek klaar staan.

Hebt u ook belangstelling?

Dan bent u op donderdag 27, vrijdag 28 of zaterdag 29 december a.s. van harte welkom. Om 11.00 uur stoken wij in onze showroom een Tigchel finoven en om 14.00 uur een van onze Tigchelkachels. U kunt dan zelf ervaren en beleven wat de heerlijke stralingswarmte met u doet.

Demonstratie én presentatie

Op deze houtstookdagen kunt u dan met eigen ogen zien en zelf ondervinden hoe eenvoudig een korte stookbeurt voor een heerlijke, langdurige warmte zorgt. Tijdens de stooksessies geven we u bovendien nadere uitleg met behulp van een korte presentatie in beeld en geluid. Uiteraard ontbreekt een kijkje in de werkplaats niet.

Hoogrendement houtstook

U komt zo alles aan de weet over de bijzonderheden van de Tigchel finoven en/of de Tigchelkachel: u hebt slechts weinig hout nodig en de stookbeurt kost u weinig tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen te vertellen zoals zuinig in gebruik en amper milieuvervuilend. 

Programma ochtend:
10.30 uur Inloop met koffie, thee en oranjekoek
11.00 uur Aanvang presentatie en demonstratie stook Tigchel finoven
12.00 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

Programma middag:
13.30 uur Inloop met koffie, thee en oranjekoek
14.00 uur Aanvang presentatie en demonstratie stook Tigchelkachel
15.00 uur Gelegenheid tot stellen van vragen

Nieuwsgierig? Enthousiast?

Dan nodig wij u van harte uit om gezellig langs te komen op onze eerstvolgende houtstookdagen op 27, 28 en 29 december a.s.
Kom op tijd en mis niets van deze demonstratie.
Graag tot ziens in de showroom van ons bedrijf aan de Tinweg 6 in Heerenveen! 

 

 


Terug naar overzicht