Nog één keer voor de zomer: Houtstookmiddag op 5 mei a.s.

Als slot van ons succesvol winterseizoen organiseren wij nog éénmaal een houtstooksessie en wel op zaterdag 5 mei a.s. om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.

In de voorbije wintermaanden hebben we wederom veel succes gehad met onze houtstookdagen. Vele geïnteresseerde bezoekers hebben we informatie gegeven over onze unieke houtkachels en hun verantwoorde, duurzame verbranding. Hoogtepunt was uiteraard steeds de demonstratie hoe een Tigchelkachel en een Tigchel finoven in de praktijk werken.

Wilt u ook een keer een houtstookdag meemaken?

Wilt u ook een keer een houtstooksessie meemaken? Dan bent u op zaterdagmiddag 5 mei a.s. van harte welkom in onze showroom. Om 14.00 uur stoken we (eenmalig) een van onze Tigchelkachels; u kunt dan zelf ervaren en beleven wat de heerlijke stralingswarmte met u doet.

Demonstratie én presentatie

Demonstratie én presentatie Op deze houtstookmiddag kunt u dan met eigen ogen zien en zelf ondervinden hoe eenvoudig een korte stookbeurt voor een heerlijke, langdurige warmte zorgt. Bovendien geven we u ook nadere uitleg met behulp van een korte presentatie in beeld en geluid. Uiteraard ontbreekt een kijkje in de werkplaats niet.

Hoogrendement houtstook

U komt zo alles aan de weet over de bijzonderheden van de Tigchelkachel (en/of de Tigchel finoven) zoals bijvoorbeeld: weinig hout nodig en de stookbeurt kost u weinig tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen te vertellen zoals zuinig in gebruik en amper milieuvervuilend.

Nieuwsgierig? Enthousiast?

Kom dan gezellig langs op onze houtstookmiddag op zaterdag 5 mei a.s. Aanvang stookbeurt en presentatie: 14.00 uur. Natuurlijk is iedereen welkom en voor al onze visite hebben we vanaf 13.30 uur koffie, thee én oranjekoek klaar staan. Mogen we ook voor u de deur opendoen? We verwelkomen u graag in de showroom van ons bedrijf aan de Tinweg 6 in Heerenveen!


Terug naar overzicht