Ook deze winter organiseren we Houtstookdagen!

In het komende winterseizoen organiseren wij opnieuw een reeks houtstookdagen, steeds op de eerste zaterdag van de maand én rond de Kerstdagen.

Reeds een aantal jaren hebben we met succes houtstookdagen georganiseerd. Tijdens deze houtstookdagen informeren wij u over onze unieke houtkachels en hun verantwoorde, duurzame verbranding. Hoogtepunt is uiteraard steeds de demonstratie hoe een Tigchelkachel en een Tigchel finoven in de praktijk werken. De eerstvolgende houtstookdag wordt gehouden op zaterdag 7december a.s. Om 10.30 uur stoken wij in onze showroom een Tigchel finoven en om 14.00 uur een van onze Tigchelkachels. U kunt dan zelf ervaren en beleven wat de heerlijke stralingswarmte met u doet.

Demonstratie én presentatie

Op deze houtstookdag kunt u dan met eigen ogen zien en zelf ondervinden hoe eenvoudig een korte stookbeurt voor een heerlijke, langdurige warmte zorgt. Tijdens de stooksessies geven we u bovendien nadere uitleg met behulp van een korte presentatie in beeld en geluid. Uiteraard ontbreekt een kijkje in de werkplaats niet.

Hoogrendement houtstook

U komt zo alles te weten over de bijzonderheden van de Tigchel finoven en/of de Tigchelkachel: u hebt slechts weinig hout nodig en de stookbeurt kost u weinig tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen te vertellen zoals zuinig in gebruik en amper milieuvervuilend. 

Programma ochtend:
10.00 uur Inloop met koffie, thee en oranjekoek
10.30 uur Aanvang presentatie en demonstratie stook Tigchel finoven
Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen

Programma middag:
13.30 uur Inloop met koffie, thee en oranjekoek
14.00 uur Aanvang presentatie en demonstratie stook Tigchelkachel
Na afloop is er gelegenheid tot stellen van vragen

Nieuwsgierig? Enthousiast?

Dan nodig wij u van harte uit om gezellig langs te komen op onze eerstvolgende houtstookdagen op zaterdag 2 november a.s.
Kom op tijd en mis niets van deze demonstratie.
Graag tot ziens in de showroom van ons bedrijf aan de Tinweg 6 in Heerenveen! 

Na 7 december organiseren we dezelfde houtstookdagen ook op:

dinsdag 24 december
vrijdag 27 december
zaterdag 28 december
zaterdag 1 februari 2020
zaterdag 7 maart 2020
zaterdag 4 april 2020

 

 


Terug naar overzicht