Houtstookdagen: 27, 28 en 29 december

Wegens succes geprolongeerd: onze houtstookdagen. Rond de feestdagen organiseren we een "houtstook driedaagse".

Wilt u ook een keer een houtstookdag meemaken?
In de kerstvakantie organiseren we een drietal houtstookdagen en wel op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december a.s. Tijdens deze "driedaagse" stoken wij iedere dag om 11.00 uur in onze showroom een Tigchel finoven en om 14.00 uur één van onze Tigchelkachels. U kunt dan zelf ervaren en beleven wat de heerlijke stralingswarmte met u doet.

Demonstratie én presentatie
Op deze houtstookdagen kunt u dan met eigen ogen zien en zelf ondervinden hoe eenvoudig een korte stookbeurt voor een heerlijke, langdurige warmte zorgt. Tijdens de stooksessies geven we u bovendien nadere uitleg met behulp van een korte presentatie in beeld en geluid. Uiteraard ontbreekt een kijkje in de werkplaats niet.

Hoogrendement houtstook
U komt zo alles aan de weet over de bijzonderheden van de Tigchel finoven en/of de Tigchelkachel: u hebt slechts weinig hout nodig en de stookbeurt kost u weinig tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen te vertellen zoals zuinig in gebruik en amper milieuvervuilend.

Nieuwsgierig? Enthousiast?
Kom dan gezellig langs op 27, 28 of 29 december a.s., iedereen is welkom. Voor al onze visite hebben we koffie, thee én oranjekoek klaar staan.
Mogen we ook voor u de deur opendoen? We verwelkomen u graag in de showroom van ons bedrijf aan de Tinweg 6 in Heerenveen. Kom op tijd en mis niets van deze demonstraties!


 

 


Terug naar overzicht