Wij komen handen te kort!

Wij zijn een klein ambachtelijk familiebedrijf in Heerenveen. Wij produceren unieke houtkachels (massakachels) die stuk voor stuk met de hand worden gemaakt in onze gieterij. Onze klantenkring blijft groeien en daarmee onze werkzaamheden. Graag breiden wij ons team uit met een vakman m/v en een ambachtelijk productiemedewerker m/v in onze gieterij.

Vakman m/v

Wat ga je doen?
Als vakman bouw je óf een Tigchelkachel óf een Tigchel finoven bij onze klanten thuis. Daarbij draai je je hand niet om voor het installeren van een rookgaskanaal of andere werkzaamheden die op je pad komen tijdens de bouw van onze kachels. Tenslotte ben je ook op pad voor onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten thuis.
Wie zoeken wij?
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste vakman m/v. Je bent nieuwsgierig om ons vak te leren met een interne opleiding of omscholing. Het spreekt je aan om te werken met duurzame producten. Je werkt nauwkeurig, je denkt mee en je denkt vooruit. Kortom: je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan. Je bezit een rijbewijs BE en een VCA-certificaat of je bent bereid dit certificaat op onze kosten te behalen. 
Waar ga je werken?
Vanuit Heerenveen vertrek je (soms alleen, soms met een collega) met een goed uitgeruste service-en montage bus naar een van onze klanten ergens in Nederland. Voor de bouw van een Tigchelkachel ben je ongeveer een dag op pad, voor de bouw van een Tigchel finoven ben je circa 5 dagen werkzaam bij de klant. 
Wat bieden wij jou?
- een interne vakopleiding om Tigchel finovens en Tigchelkachels te maken
- afwisselend werk in een klein maar leuk team  
- een salaris dat afhankelijk is van je opleiding, leeftijd en ervaring
- een vast dienstverband mits het van beide kanten ‘klikt’ 
Demonstratie?
Nieuwsgierig naar de werking van een Tigchelkachel of Tigchel finoven? Als je geïnteresseerd bent in deze functie kunnen we een afspraak maken om onze producten te demonstreren, de koffie staat klaar! Uiteraard nemen we dan ook een kijkje bij het productieproces.    
Loop jij hiervoor warm? 
Stuur een mail naar klaas@tigchelkachels.nl en overtuig ons ervan waarom jij onze nieuwe collega in Heerenveen moet worden! Bellen mag ook: 0513-820990 (Klaas Tigchelaar).

 

Ambachtelijk medewerker productie m/v

Wat ga je doen?
Je maakt alle vuurvaste elementen van onze Tigchelkachels en Tigchel finovens, d.w.z. het handmatig volgieten van mallen met hoogwaardig vuurvast beton en plaatst deze betonelementen (1-25 kg) in-en uit de droogoven. Als ambachtelijk medewerker vervul jij dus een belangrijke rol in het productieproces. Je ziet het als vanzelfsprekend om hiervoor kwaliteit te leveren. Daarnaast zorg je voor het samenstellen van de uiteindelijke order en het gereedmaken voor transport naar klant of dealer.

Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent net als wij een enthousiaste, echte aanpakker. Je bent nieuwsgierig om het vak te leren met een interne opleiding. Het spreekt je aan om te werken met duurzame producten. Je bent nauwkeurig in je werk met het oog op kwaliteit en veiligheid. Kortom: je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Verder vragen wij:

* Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
* Je hebt ervaring met het rijden van een heftruck
* Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Waar ga je werken?
Ons bedrijf is gevestigd in Heerenveen. Door eigen productontwikkeling en vakmanschap zijn wij gegroeid van lokaal kachelbedrijf tot marktleider in de gespecialiseerde markt van accumulerende houtkachels. We hebben een internationaal netwerk van dealers in diverse landen. In totaal werk je samen met een klein team van 6 medewerkers waarbij we een informele sfeer belangrijk vinden.

Wat bieden wij jou?
- een interne vakopleiding
- een salaris (max. € 2.250 per maand) dat afhankelijk is van je opleiding, leeftijd en ervaring
- reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, 13e maand, vakantiegeld, personeelskorting
- vast fulltime dienstverband (40 uur per week) mits het van beide kanten ‘klikt’

Demonstratie?
Nieuwsgierig naar de werking van een Tigchelkachel of Tigchel finoven? Als je geïnteresseerd bent in deze baan kunnen we een afspraak maken om onze producten te demonstreren, de koffie staat klaar! Uiteraard nemen we dan ook een kijkje bij het productieproces.

Loop jij hiervoor warm?
Stuur een mail naar klaas@tigchelkachels.nl en overtuig ons ervan waarom jij onze nieuwe collega in Heerenveen moet worden! Bellen mag ook: 0513-820990 (Klaas Tigchelaar).

 


Terug naar overzicht