Wil jij onze kachels (leren) bouwen?

Wij zoeken een allround vakman m/v

Dankzij jou zitten vele mensen er warmpjes bij

En daarmee zeggen wij niets te veel. Want als jij bij ons komt werken, zorg jij ervoor dat onze klanten een heerlijke warmtebron in huis krijgen. Eentje waarvan ze gaan houden. En bovendien eentje die duurzaam is en járen mee kan.

Onze klanten kiezen namelijk heel bewust voor een van onze producten, een Tigchelkachel of een Tigchel finoven. Dit zijn bijzondere - stenen - massakachels. Het unieke zit ’m in de wijze waarop deze kachels warmte uit hout halen, zonder rookoverlast en een minimum aan fijnstof. Onze producten behoren tot de schoonste houtkachels. Of we daar trots op zijn? Nou en of! Maar wij niet alleen: ook onze klanten zijn trots én blij met de houtkachel die wij bij hen thuis hebben geïnstalleerd. 

Vakwerk
Wat als jij deze mensen blij hebt gemaakt? En wat als dankzij jou deze mensen er warmpjes bij zitten? Dat betekent dat jij vakwerk hebt afgeleverd. Want het maken van onze producten is een vak apart. Een vak dat wij jou graag willen leren. 

Wil jij onze kachels (leren) bouwen?
Dat zou fantastisch zijn, je bent meer dan welkom. Onze klantenkring blijft groeien en daarmee ook onze werkzaamheden. Wij zijn een ambachtelijk familiebedrijf met een team van vijf medewerkers. We zoeken daarom versterking voor de volledige bouw van onze Tigchel finovens en Tigchelkachels.

Wat ga jij doen?
Met een interne opleiding leren wij jou het ambacht van het maken van een Tigchel finoven of een Tigchelkachel. Een Tigchelkachel is een droog stapelbaar product terwijl een Tigchel finoven uit metselwerk bestaat, gevolgd door een afwerking met leemstuc. Je bent als allround vakman verantwoordelijk voor de complete bouw en installatie bij onze klanten thuis. Je draait je hand niet om voor het installeren van een rookgaskanaal of andere werkzaamheden die op je pad komen tijdens de bouw van onze kachels. Tenslotte vind je het leuk om met verschillende mensen om te gaan. Je bent immers bij hen thuis, in hun woonkamer.

En verder?
Je wordt daarnaast ingezet om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij onze klanten thuis. Dit varieert van het reinigen van de kachels tot het vervangen of repareren van bepaalde onderdelen. Voor je werk beschik je over een goed uitgeruste service bus. En last but not least sta je ook je mannetje in onze werkplaats in Heerenveen. Want daar worden alle onderdelen van onze houtkachels namelijk met de hand gemaakt.

Wat heb jij in huis?
Om te beginnen een goed humeur en een stevige werklust. Je hebt oog voor detail en je werkt nauwkeurig. Je denkt mee en je denkt vooruit. Je bent ons visitekaartje, dat wil zeggen: klantgericht, communicatief vaardig, flexibel en je neemt initiatief als het nodig is. Maar dat is nog niet alles, jij hebt ook:

  • bouwkundig inzicht en/of bouwkundige ervaring
  • ervaring met metselen en stucadoren
  • een rijbewijs BE
  • bij voorkeur ook een VCA-certificaat  

Dit bieden wij jou:

  • leuk en afwisselend werk met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid
  • een interne opleiding
  • een prettige werksfeer in een ambachtelijk familiebedrijf
  • een werkweek van 36-40 uur, de functie is per direct beschikbaar
  • een loon dat afhankelijk is van je opleiding, leeftijd en ervaring
  • kans op een vast dienstverband mits het van beide kanten ‘klikt’

Ga jij ervoor? Loop jij hiervoor warm?
Stuur je gegevens dan op naar Tinweg 6, 8445 PD Heerenveen of mail ze naar info@tigchelkachels.nl. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar je motivatie. Je hoort dan snel van ons! Pak je liever de telefoon? Dat kan: 0513-820990, even vragen naar Klaas Tigchelaar.

 

 


Terug naar overzicht